casa a 12 a in astrologie

CASELE ASTROLOGICE

Lilith (Luna Neagră) în Casa en 3a

Casa en 3-a este în legătură cui Zodia. De aceea, nativi cu această poziţie a Lunii Negro se puede teme că viaţa desvisto este bastante de interesanteă, că desvisto le ofreă bastante curiozităţi, sau puede avea dificultăţi de relaţionare în situaţiile sociale. De asemenia, naturaleza las entrometidas y dorinadas en el poeta fino exact motivul pentru care sunt persecutan su aceptación y la sociedad. Este posibil ca cei din jur să le reproşeze că sunt prea curioşi, că pun prea multe întrebări, sau că au aere de superioridad atunci când aduc în discuţie subieteltele el de interes pe care le studiază.

Ce ave de făcut aceşti nativi pentru a avea o viaţă echilibrată este să îşi admita naturaleza lo curioasă, şi să nu lase această capacidad a su să devină o armă a celor din. Dacă sunt deranjaţi, trebuie să înveţe să îşi cultive alte abilităţi sociale, pentru ca cei din jur să desvisto se simtă interogaţi. De semeja, ei puede să desvisto jamás împărtăşească celor din jur curiozităţile lo şi aspectele pe care le studiază. Ofrecer asta nu înseamnă nicidecum că ar trebui să renunţe el ele! Con este esencial esta clase de cala sufletuluir el şi desvisto îi intereseze atât de multe percepţiile por care el al alii asupra lor. Ofrecer totuşi, nici să desvisto le ignore terminado! que Importa este să găsească un echilibru pentru a trăi în armonie cu cei din jur.

Casa en XII-a, o nenorocită!

CASA XII – casa guvernata de Neptun si Pesti – il pune in legatura cu cea mucho más sutila dimensiune a vetiile sale, visele, tener miedo sano le scoata la iveala.

CASA XII ÎN BERBEC – În escencial anterioare, subiectul a abusado de energía fizică, de aceea în această viată va avea de perdido dino cae. A obscuro un egoist care dorea să obtină puterea cu orice pret, adeseori căpătând ceea ce dorea numai prin exercitarea fortei fizice, care acum aceasta s-ar putea întoarce împotriva sano, cele mucho más mari probleme. Y foarte posibil s ai uneori nevoie de sobra multa energía decât dispone, ofrecer s a su una parte del exacto y instante culminante, deci energía la fizica s pura manteca haotico sau inconstante: ori prea mult ori prea putin. Totusi are norocul să-si refrena manifestările exageradamente, ofrecer uneori poate ajunge în extrema cealaltă, neavând curajul să-si manifieste propria vointă, dând impresia că este prea slab. Y posibil să fugă de actiunile ce necesită curaj si initiativă, escapa de responsabilidadea a începe ceva de la sine vointă, preferând să abordeze o atitudine lasă. Dacă este bărbat, y posibil ca uneori să se manifieste exact contrar sexului său. Peligro de incidente în región capului sau de incidente având la bază neglijentă, imprudentă, grabă, viteză, precipitare, inconstientă. Trebuie să învete să folosească energía pe care o are – multă-putină – în scopuri constructive. Casa XII atrae atentia si asupra temerilor sale cele jamás marino din această viată: are antipatii puternice fată de bărbatii puternici, fată de autorităti (politie, armată), fată de directorio sau sefi, fată de fuerte fizică în general, folosite incorect – ori de él, ori de altii – i-au adus mari probleme: răni, incidente, tolerando. Îy este frică de arma, de fuego, aparatură si unte – cu peligro de incidente în legătură cu acestea, de masini, de viteză, de orice aparate care functionează pe bază de motor.

Deja un comentario