stand van de planeten astrologie

Dan Astrologie es zoveel meer dan apunte en el sterrenbeeld wat je opzoekt en el krante de tijdschrift om te lezen wat de komende tijd voor yugo in petto heeft. Date besef heb ik zelf ook nog nieto zolang a omdato het heel wat puzzelwerk was om het grote geheel te zian, schrijf ik daar graag eens een woordje uitleg over.

Allas tomando misión geboortehoroscoop: de stand van de planean op het moment dat jij geboren bent. Dicho is afhankelijk van je geboortedatum, geboorteuur a geboorteplaats. Hoe accurater deze gegevens, hoe juister je geboortehoroscoop gaat zijn. Zo geboortehoroscoop wordt visueel afgebeeld in een cirkel met de verschillen planean op bepaalde locaties op die cirkel. En momentname van de planetenhemel op het moment van jouw geboorte.

Ascendante

In de astrologie bedoelt men met de ascendante het punto van de dierenriem dat op het instante van geboorte aan de oostelijke horizon staat. Dicho tecan wordt ook wel ‘het rijzende teken’ genoemd en in de geboortehoroscoop staat deze voor ‘de uiterlijke kenmerken a de manier waarop de persona zich aan de buitenwereld toont’.

De tegenhanger es de descendante. Dicho se hicieron datos tegenovergesteld es aan (en los 180 graden weg van) de ascendante. Dicho teken geeft informatie over partners en relaties. Oftewel het type persoon todo wie iemand zich aangetrokken volte en een relatie mee begint.

Sterrenbeelden planean

De sterrenbeelden zijn in feite verdeling van de beweging van de zon rond de aard (vanaf de aarde bekeken, want eigenlijk draait). Stel je de wending voor a los een band van licht rond de Aarde met twaalf verschillende kleuren. Elke kleur is de zone van één llevan sobre twaalf sterrenbeelden. En los mares bijvoorbeeld door de rueda, groene of blauwe zone komt, zal dat zich uiten in een bepaalde modaliteit, kwaliteit of stijl, afhankelijk van in welk sterrenbeeld mars staat op dat instante. Sterrenbeelden geven een specifieke thematiek aan elke planeet. Ze representen ook de ciclista pasaje llevan sobre seizoenen. Zo staan ​​Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok symbool voor het begin van Lent, Zomer, Herst en Winter (in het Noordelijke hemisfeer).

De zon

De región in astrologie, es verantwoordelijk voor wil, integriteit, zelfkennis. De zon regeert het sterrenbeeld Leeuw a het vijfde huis van de horoscoop. De zon is het centro van on bestaan ​​weerspiegelt het de la fecha wil schijnen en ware essentie wil uitdrukken. He vertegenwoordigt een gevoel van uniekheid, betekenis a zelfvertrouwen. Dicho es el central del van de persoonlijkheid, dat voortdurend evolueert, symboliseert de taak van een heel leven en zelfkennis.

De maan in astrologie is verantwoordelijk voor emoties, yen gevoel van zelfbehoud, voeding, moederschap, instinct. De maan regeert het sterrenbeeld Kreeft a het verde el día de hoy van de horoscoop. De maan is verantwoordelijk voor je emotionele houding a hoe je reageert op je omgeving. Ze belichaamt universele menselijke behoeften aan veiligheid, betrouwbaarheid en bescherming, de behoefte om te ontvangen en te geven, te koesteren, zich erbij te desean en individualiteit te hebben.

Ter verduidelijking een wat concreter voorbeeld namelijk;

Een bepaald jasje – planeet – kan door diverse mensen – dierenriemtekens – gedragen worden, maar zal aan ieder lichaam anders staan. Die Zon es altijd hetzelfde limpio en los het jasje. Doet de Zon het jasje van het sterrenbeeld Ram aan, komt de Zon heel anders over a los wanneer het teken Waterman aangetrokken wordt. He licht a de kracht van de Zon krijgt y en hele andere kleuring a werking.

Een planeet volt zich in het ene teken beter a los in het andere teken. De Zon voelt zich het best in het gesternt Leeuw a ofrecer functioneert de Zon dan ook het best. Aan ieder teken is een planeet toegevoegd. He magnifieke doordachte systeem, welke duizenden yaren bestudeerd is, heeft de werking van de planeten voor ons realizar op Aarde waardevolle kennis gebracht.

Deja un comentario