stand van de planeten vandaag astrologie

De Chinese horoscoop heeft haar oorsprong in de oude Chinese astrologie, die al meer dan 2500 jaar geleden bestond. Volgens deze astrologie is elk sujeto geboren onder yen bepaald astrologisch teken, dat wordt bepaald door de stand van de maan ten opzichte van de zon op het instante van geboorte.

De Chinese horoscoop werd oorspronkelijk gebruikt om te voorspellen wat het komende jaar zou brengen, maar tegenwoordig wordt het ook gebruikt a los een manier om persoonlij.

Belangrijke astrologische data voor december 2022

Gebeurtenis: Neptunus directo a Vissen

De Neptunus retrograde is vandaag over! Neptunus loopt namelijk vandaag directo en Vissen. Dicho helpt om de realiteit van je relatie, die je tijdens zijn retrograde periode hebt waargenomen, te verwerken in hoop dat het nog steeds beter kan.

Mercurius a los kracht van Manifestatie

De mundo Mercurius vertegenwoordigd in de astrologie alles omtrent communicatie. Dicho es natuurlijk een breed begrip, wat overigens uitstekend past bij deze kleine, onbeduidend lijkende planeet. Echter, apunte de wijsheid ‘niets is wat het lijkt’ zeer passend is, blijkt wel uit de informatie hieronder.

Vía de kennis van astrologie y se ervan ocho oudsher de vertaalslag gemaakt naar de communicatie. Mercurius vertelt vía de geboortehoroscoop, de sterrenbeelden en de huizen, over de communicatéve krachten día dé aanzet geven om contacto te leggen met bijvoorbeeld je vrienden, compañero, familia en popular omgangen. Lees ook https://jouwmysterie.nl/sterrenbeelden/Hierin heeft iedereen een eigen handel- en denkwijze en een eigen kleuring vía het sterrenbeeld waar jouw Mercurius stand verblijft a nieto te vergeten, geboor Vervolgens leg deze verbindingen op jouw unique manier vía de meest uiteenlopende informatiebronnen die er zijn. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld televisión, popular media, het en línea netwerkverkeer, werk, opleidingen etcétera.

Sterrenbeelden planean

De sterrenbeelden zijn in feite verdeling van de beweging van de zon rond de aard (vanaf de aarde bekeken, want eigenlijk draait). Stel je de wending voor a los een band van licht rond de Aarde met twaalf verschillende kleuren. Elke kleur is de zone van één llevan sobre twaalf sterrenbeelden. En los mares bijvoorbeeld door de rueda, groene of blauwe zone komt, zal dat zich uiten in een bepaalde modaliteit, kwaliteit of stijl, afhankelijk van in welk sterrenbeeld mars staat op dat instante. Sterrenbeelden geven een specifieke thematiek aan elke planeet. Ze representen ook de ciclista pasaje llevan sobre seizoenen. Zo staan ​​Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok symbool voor het begin van Lent, Zomer, Herst en Winter (in het Noordelijke hemisfeer).

Deja un comentario